Iedereen heeft ADHD?

Ik zeg vaak gekscherend dat iedereen ADHD heeft. We stellen allemaal wel eens taken uit, vergeten een afspraak, raken sleutels kwijt, zijn enthousiast, zijn overprikkeld, etc. We hebben er last van. Bij een kleine groep van 3 tot 5% ontwricht het hun leven. 


En deze groep voelt zich vaak onbegrepen. En toch moeten zij ook door in onze samenleving met haar regels en nuances. Het is niet anders. 

Ik merk het zelf regelmatig. Hoe vaak heb ik niet te horen gekregen dat ik niet luister. In mijn jeugd deed deze opmerking veel meer pijn dan nu. Toen snapte ik het niet. Wat bedoelden ze met dat ik niet luisterde. Ik probeerde het wel. Hoorde het wel, alleen drong het niet tot me door. Herkenbaar? 

Tegenwoordig vertel ik dat ik op een andere manier luister. Ik ken mezelf. Weet beter hoe ik in elkaar steek. En dat heeft me heel veel jaren zelfonderzoek gekost.

Ik ga je helpen jezelf te ontdekken zonder dat je daar jaren voor nodig hebt. Wat de impact van ADD of ADHD op je is. En geef je tips en handvatten hoe jij gelukkiger en succesvoller kunt worden. En het belangrijkste in staat zijn de Regie over je eigen leven te nemen. Dat geeft rust.