Coaching

 

CoachvoorADHD leert volwassenen met ADHD om positief om te gaan met ADHD. Door zowel de positieve kanten maar ook de tegenkrachten in kaart te brengen. Wat kunnen ze doen om ADHD in te zetten als kracht die hun ondersteunt wanneer ze in een moeilijke fase zitten. 

 

Frits van Noortwijk, heeft in 2009 Coachvoor ADHD opgericht. Op zijn 38ste kreeg hij de diagnose ADHD. Deze kracht zet hij in om andere volwassenen met ADHD te helpen in de zoektocht hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

 

Om een blauwdruk van jezelf te maken gebruiken we onder andere de KernTalentenanalyse.. Hiermee brengen we je Talenten, Karakter en Intrinsieke Motivatie in kaart. Hoe meer je over jezelf te weten komt, hoe beter je in staat bent om een omgeving te creëren waarbinnen jij kunt excelleren.

 

CoachvoorADHD stelt gerichte vragen en zet diverse technieken in om jouw ogen te openen, zodat je zelf tot inzicht gaat komen. Hij inspireert en motiveert en begeleid je vanuit intuïtie en gevoel. Je zult eindelijk in staat zijn je doelen te behalen.

 

CoachvoorADHD, ADHD coach Amsterdam

Resultaatgericht en to the point

 

Ik zet mezelf in als ervaringsdeskundige waarbij ik wil laten zien wat ADHD voor impact ADHD heeft in het leven van een mens. Van mijn geboorte tot het heden. Alles is bespreekbaar. 

 

Mijn methode is onorthodox maar niet zweverig. Integendeel. Ik werk resultaatgericht en to the point. Ik kom snel tot de kern van het probleem. Doel is dat je je eigen problematiek helder ziet en op die manier kunt bijdragen aan de oplossing. Je werkt aan het verkrijgen van je innerlijke of persoonlijke leiderschap.

 

Coachingstraject

 

oriëntatiegesprek

On- of offline intakegesprek. Bij een succesvolle kennismaking gaan we van start! 

 

coaching ori├źntatiegesprek

kerntalentenanalyse

Het traject start met het maken van een KernTalentenanalyse, deze brengt je talenten, karakter en intrinsieke motivatie in kaart.

coaching kerntalenten

1-op-1 coaching

In de benodigde sessies on-of offline zorgen we dat je weer optimaal gemotiveerd bent en weet waar je heen wilt.

 

coaching ADHD

afronding traject

Je hebt weer positieve energie, innerlijke kracht en je bent in staat je doelen te behalen. Resultaat is behaald!

 

afronding coaching