ADHD » Coaching

Coachingstraject in ZelfLeiderschap

 

Samen maken we een blauwdruk. We brengen je helemaal in kaart. Antwoord op vragen als: Wie ben ik? Hoe zit ik in elkaar? Wat zijn de (dagelijkse) gevolgen van ADD of ADHD voor mij? Wat levert energie op? Maar ook wat kost energie. Hoe meer weten over jezelf te weten komt hoe beter.

 

Daarbij maken we onder andere gebruik van de KernTalentenanalyse.. Hiermee brengen we je Talenten, Karakter en Intrinsieke Motivatie in kaart. Hoe meer je over jezelf te weten komt, hoe beter je in staat bent om een omgeving te creëren waarbinnen jij kunt excelleren.

 

En ik begeleid je tijdens dit proces. Je zult eindelijk in staat zijn je doelen te behalen. Dat gun ik iedereen.

 
Kerntalentenanalyse

Resultaatgericht en to the point

 

Stap 1 is het verhogen van het zelfbewustzijn, zodat je gaat inzien wie je echt bent, wat je (onderliggende) passie/drive is en wanneer je in je kracht zit. Frits begeleid je in het zelf neerleggen van de puzzelstukjes van je leven, waardoor alles ineens op zijn plaats gaat vallen.

 

Stap 2 is het op de juiste manier inrichten van je leven, zodat je optimaal in je energie komt te zitten, wat voor een mens met AD(H)D zo ontzettend belangrijk is. CoachvoorADHD kijkt hierbij naar de mogelijkheden binnen jouw omgeving en kunnen. Hij zal waar nodig diverse hulpbronnen aanboren. In eerste instantie zal de begeleiding intensief zijn; je verwerft echter snel inzichten waardoor je in staat zal zijn je leven de juiste draai te geven en positieve stappen vooruit te maken.

 

Mijn methode is onorthodox maar niet zweverig. Integendeel. Ik werk resultaatgericht en to the point. Ik kom snel tot de kern van het probleem. Doel is dat je je eigen problematiek helder ziet en op die manier kunt bijdragen aan de oplossing. Je werkt aan het verkrijgen van je innerlijke of persoonlijke leiderschap.

 

Na een geslaagde kennismaking (30 minuten), maak ik een passende offerte.