Over mij

 

Ik ben Frits van Noortwijk, een gecertificeerd coach en trainer (Instituut TFC in Amsterdam) en erkende KernTalentanalist (volgens de beproefde methode van Danielle Krekels) 

 

Op mijn 38ste werd bij mij ADHD vastgesteld. Toen vielen veel dingen op zijn plek en besloot ik dat het tijd was om mijn eigen leven anders aan te pakken. Behalve het volgen van de opleiding om professioneel coach en trainer te worden, ging ik ook zelf op zoek naar antwoorden op tal van vragen. Hoe kan ik mijn aandeel in mijn leven veranderen? Hoe haal ik het maximale uit mezelf, uit mijn leven? Ik begon de mensen om me heen te observeren en vragen te stellen.

 

Snel kwam ik er achter dat succesvolle gelukkige mensen dingen doen die hun echt aanspreken en bij hun passen, dingen waar ze energie vandaan halen. Ik zag hoe belangrijk het is om inzicht te hebben in die dingen die mensen motiveren en doen bewegen. Mensen zoals jij en ik. Op zoek naar manieren om dat te bereiken, kwam ik terecht bij de KernTalenten methode van Danielle Krekels. Deze succesvolle methode wordt al vele jaren lang voor werving & selectie en werkt ook uitstekend voor andere facetten in het leven.

 

Deze persoonlijke ervaring en de ervaringen die ik gaandeweg met mijn cliënten heb opgedaan is in een unieke en succesvolle coachmethode gegoten waar ik veel mensen weer mee op het juiste spoor heb kunnen zetten. Ik ben een zeer intuïtieve en betrokken coach die snel tot de kern komt. 

Frits van Noortwijk