SPECIFIEKE UITDAGINGEN VOOR ONDERNEMERS MET ADHD

Veel mensen leven succesvol met gediagnosticeerde of niet-gediagnosticeerde ADHD. Toch worden ze vaak geconfronteerd met obstakels, een indicatie van hun toestand, die hun vermogen belemmeren om te voltooien waar ze aan beginnen. Dientengevolge worstelen volwassenen met ADHD om krachtig te leven.

Te veel ideeën, te weinig afgeronde projecten. Als ondernemer borrelen je creatieve ideeën over. Je houdt van de energie die je hebt om nieuwe projecten te starten, maar te veel openstaande projecten creëren een pad van onvoltooide meesterwerken en frustratie.

Het is moeilijk om alles prioriteit te geven. Als gevolg hiervan heb je de neiging om prioriteiten te stellen, wat kan leiden tot gemiste deadlines of slordige, onvolledige resultaten, uitstelgedrag. Na verloop van tijd kan dit patroon resulteren in overweldigende inactiviteit.

Je hebt duizend manieren geprobeerd om...  Je bent moe. Je hebt elke truc, hack en benadering geprobeerd om uit te zoeken hoe je de controle kunt houden. Je bent het zat om steeds dezelfde dingen te doen en hebt misschien al eerder met een therapeut of coach gewerkt. Maar omdat ze niet getraind zijn in het 'leven met' je aandoening, zijn de resultaten misschien niet blijven hangen, of erger nog, ze hebben je misschien in een schaamtespiraal achtergelaten.

Je wilt je passie volgen en resultaten behalen. Je wilt (meer) geld verdienen door te doen wat je leuk vindt, maar onzekerheid blokkeert vaak wat je effectief kunt doen.

U wilt dat uw aandoening stopt met het beheersen van uw leven. Leven met ADD/ADHD brengt echte uitdagingen met zich mee die je misschien (nog) niet eens herkent. Het is niet jouw schuld, want recent onderzoek heeft ons geholpen veel meer te begrijpen over juist die uitdagingen.

Jij regelt.  Het punt is dat je niet weet wat je niet weet over het nemen van de noodzakelijke stappen die je nodig hebt om krachtig met ADD/ADHD te leven, dus neem je genoegen of geef je het op in de hoop ooit gered te worden.

 

        ❗ DE OPLOSSING IS: 1-1 COACHING ❗

 

Als je ADD/ADHD hebt, is het essentieel dat je samenwerkt met iemand die weet hoe je je ADHD in actie herkent, zodat je meer over jezelf kunt leren, je resultaten kunt verbeteren en krachtiger kunt leven. Coaching kan je helpen je te concentreren op je belangrijke projecten en de verschuivingen te creëren die je wilt ervaren. Door middel van coaching richt je je aandacht, vergroot je het zelfbewustzijn en minimaliseer je de dingen die je verbijsteren of ontsporen. 

Coaching is een gezamenlijk gecreëerd partnerschap dat bewustzijn, actie en voltooiing versnelt. Samen identificeren we wat er echt toe doet in je leven en ontwikkelen we de strategieën die je nodig hebt om krachtig te leven met ADD/ADHD.

Coaching kan je helpen prioriteit te geven aan wat het belangrijkste is, je te concentreren op waardevolle taken en prioriteit te geven aan de essentiële acties die zullen resulteren in meer klanten en meer winst.