Tarieven

Particulier

€ 90,- per uur inclusief BTW. Meestal zijn 3 tot 5 sessies voldoende om een aanzienlijke ontwikkeling door te maken.

Betalingsmogelijkheden en Vergoedingen

  • Persoonsgebonden Budget (PGB): In sommige gevallen is het mogelijk om (een gedeelte van) de kosten voor de begeleiding te betalen uit het PGB. Een PGB is een geldbedrag waarmee je zelf begeleiding kunt inkopen.
  • Belastingaftrek: Je kunt de kosten eventueel opvoeren als ziektekosten bij je belastingaangifte.
  • Werkgeversvergoeding: Sommige werkgevers vergoeden de kosten omdat de begeleiding zich ook kan richten op beter functioneren in je werk.

Bedrijven en ZZP'ers

Zakelijk tarief: € 125,- exclusief BTW per uur.

Voor zakelijke klanten wordt een offerte opgesteld voor het coachingstraject.

 

Wat gaan we doen?

CoachvoorADHD kijkt verder dan alleen het ‘ongewenste gedrag’. Natuurlijk weet je zelf ook dat je misschien eerder moet opstaan om op tijd te komen of 'nee' moet leren zeggen tegen dingen die je niet kunt waarmaken. Maar de vraag is, hoe doe je dat?

AD(H)D brengt vaak specifieke problemen met zich mee op sociaal en cognitief vlak, zoals moeite met taken afmaken, geen rust kunnen vinden, pestervaringen tijdens schooltijd, relatieproblemen en uitdagingen in de opvoeding. In het coachingstraject proberen we een gebalanceerd evenwicht te vinden tussen oorzaak en gevolg. CoachvoorADHD werkt aan je binnenwereld en streeft naar verbetering in de buitenwereld.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we welke aanpak het beste bij jouw situatie past. CoachvoorADHD biedt een traject waarbij jij bepaalt waar het accent komt te liggen. Er is geen verplicht stramien; samen ontdekken we wat voor jou werkt! Het resultaat is dat je weer positieve energie en innerlijke kracht krijgt en je in staat bent je doelen te behalen. 

 

Belangrijk: CoachvoorADHD werkt niet met kinderen, wel met jong-volwassenen. Daarnaast bieden we begeleiding voor ouders en leerkrachten.