Visie

Voor wie is Coach voor ADHD?

Coach voor ADHD richt zich op het begeleiden van mensen met AD(H)D.  Of je nu een kind, jongere, adolescent of volwassene bent, wanneer je AD(H)D hebt, kun je bij Coach voor ADHD terecht. Coach voor ADHD is er ook voor de naaste omgeving van mensen met AD(H)D. Denk hierbij aan ouders, broers en zussen, partners en de school met als belangrijkste persoon de groepsleerkracht.

Wat doet Coach voor ADHD?

Begeleiding / coaching van cliënten

Coach voor ADHD stelt gerichte vragen en zet diverse technieken in om jouw ogen te openen, zodat je zelf tot inzicht gaat komen. Hij inspireert en motiveert en begeleid je vanuit intuïtie en gevoel. Stap 1 is het verhogen van het zelfbewustzijn, zodat je gaat inzien wie je echt bent, wat je (onderliggende) passie/drive is en wanneer je in je kracht zit. Frits begeleid je in het zelf neerleggen van de puzzelstukjes van je leven, waardoor alles ineens op zijn plaats gaat vallen.

Stap 2 is het op de juiste manier inrichten van je leven, zodat je optimaal in je energie komt te zitten, wat voor een mens met AD(H)D zo ontzettend belangrijk is. CoachvoorADHD kijkt hierbij naar de mogelijkheden binnen jouw omgeving en kunnen. Hij zal waar nodig diverse hulpbronnen aanboren. In eerste instantie zal de begeleiding intensief zijn; je verwerft echter snel inzichten waardoor je in staat zal zijn je leven de juiste draai te geven en positieve stappen vooruit te maken.

De betrokkenheid van Coach voor ADHD is erg groot; zijn missie is de kwaliteit van jouw leven als AD(H)D-er te verbeteren en je te helpen een zo succesvol en gelukkig mogelijk mens te zijn. Frits heeft zelf ook ADHD en is opgeleid als coachend trainer, waardoor hij de ADHD problematiek niet alleen begrijpt, maar ook leeft. Hij weet als geen ander welke valkuilen er zijn en hoe hiermee om te gaan.
Zijn oprechte passie om je te helpen is erg motiverend en geeft je het gevoel dat het allemaal wel kan! Hij zorgt ervoor dat je in beweging komt en blijft en er positieve veranderingen plaatsvinden.