Passie & Talent

Meer succes door je passie en talent

Iedereen wil zo succesvol mogelijk zijn in hun studie, werk, of relaties. Maar dat gaat niet vanzelf; vaak borrelen er de nodige twijfels op. Begin je voor jezelf? Ga je voor die juridische opleiding? Ben je nog blij me je huwelijk? Ratio en gevoel matchen dan niet altijd met elkaar. Zie maar eens een helikopterview aan te nemen; dat is knap lastig als het jezelf betreft.

Ik ben Frits van Noortwijk, gecertificeerd als professioneel coachend trainer door het instituut TFC te Amsterdam. Ik lever jou zodanig veel informatie over jezelf – informatie die jij zelf zoekt en vindt – waarmee jij in staat bent om bewuste keuzes te maken. Het doel? Volledig in je eigen kracht komen door meer plezier uit je werk, relatie en het leven te halen.

Intuïtief coachen

De methode die ik hanteer noem ik ‘intuïtieve coaching’, wat er in simpele woorden op neer komt dat ik jou ondersteun om jouw eigen intuïtieve kern aan te boren. De doorbraak die je bereikt, noem ik een groeistoot. Deze groeistoot vormt de basis voor stap twee; het op de juiste manier inrichten van je leven, zodat jij volledig in je kracht komt en volop energie haalt uit je bezigheden. Wij kijken samen concreet naar je (werk-) omgeving en jouw mogelijkheden.

Passie en talent

Het beste uit jezelf halen; dat bereikt je door je bewust te worden van je kracht, je talent. Talent is onlosmakelijk verbonden aan passie; zonder liefde voor je talent raak je immers niemand. Wanneer je veel tijd besteed aan waar je goed bent én waar je van houdt, krijg je minimaal zoveel energie terug als dat je erin steekt. Dit heeft directe invloed op succes in je werk, plezier in het leven en gezonde relaties met anderen.

Kan ik jou helpen om bewustere keuzes te maken en daarmee het beste uit jezelf te halen? Tijdens een kennismakingsgesprek oriënteren we op de mogelijkheden.

Neem contact op via:

Frits van Noortwijk

flvannoortwijk@yahoo.com

+31 (0)6 – 141 94 704

“A really great talent finds its happiness in execution.” –  Johann Wolfgang von Goethe

Workshop Passie & Talent