De oplossing begint bij jezelf. Wie ben ik?

Wat is dat nu eigenlijk? ADHD.

Het kan een zegen zijn, mits je het op de juiste manier inzet. Het is net alsof de Nederlandse bevolking een milde vorm van ADHD heeft. Iedereen vergeet zijn sleutels wel eens. Of een afspraak. Alleen geldt dit bij mensen met ADHD veel sterker. Wij kunnen dagelijks onze sleutels niet vinden. Ik ben altijd mijn fietssleutel kwijt. Vandaar dat ik 3 reservesleutels heb. Je moet allerlei maatregelen nemen om te voorkomen dat je leven niet ontwricht wordt. Een coach kan helpen. Het gaat om het totaalpakket. Belangrijk is dat je de juiste hulpvraag stelt. Alleen hoe doe je dat?

Mijn oplossing. Inzicht krijgen in “wie ben ik” eigenlijk. Dat doe ik door terug te gaan naar je basis. Terug te gaan naar je kindertijd, hoe je je vrije tijd als kind van 4 tot 12 jaar invulde. Ik heb het zelf ondervonden. En het heeft mij enorm geholpen en ik gun dat iedereen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kerntalenten.

In mijn geval blijkt dat ik het moeilijk vind om hoofd- en bijzaken te scheiden. En dan is er nog geen rekening gehouden met mijn ADHD. Dus in mijn geval is het dubbelop. Erg lastig. Dus eigenlijk is de oplossing heel eenvoudig. Eigenlijk heb ik een manager nodig. Alleen waar vind ik zo iemand?

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)