In beweging komen…..En nog belangrijker…. In beweging blijven….!!!

Inspirator. Motivator. Inspiratiecoach. Geef het een naam. Wat is zo belangrijk is het leven. Beginnen. Doen. En daar worden allerlei boeken over geschreven. Want beginnen is moeilijk. En daar weet ik alles van. Elke dag is een struggle. Alleen wat blijkt. Als je weet wat je intrinsieke motivaties zijn, dan wordt het allemaal een stuk makkelijker. Je kunt het vergelijken met het treken van een auto die stilstaat. Het in beweging zetten van deze auto is het moeilijkste. Als de auto eenmaal beweegt, is het veel eenvoudiger de auto over de eindstreep te trekken. Maar zolang de auto niet beweegt, gebeurd er niet.

Zal er geen reis ondernomen worden, zal de eindstreep niet gehaald worden. Natuurlijk wel in je hoofd. En op zich is dat prima. Een goede voorbereiding is natuurlijk altijd goed. Alleen het begint met DOEN. Alleen moet je geloven dat het kan. Dat het je gaat lukken. En hoe kan ik je daarbij helpen. Ik help je de boel in beweging te zetten. Dat je het licht ziet. Voor de ene mens helpt NLP, voor de ander Passie & Talent. De mens zit complex in elkaar. Het gaat om de combinatie. Het afstemmen. Net als ingredienten in een maaltijd.

Je kunt het recept volgen, alleen dan wordt het een standaard gerecht. Alleen gaat het om de passie. Het leren, maar ook aanvoelen welke handelingen te plegen. De topkoks van deze wereld zijn helemaal gepassioneerd van het koken. Johnnie Boer stelde en stelt nog steeds zijn leven in voor koken. Hij doet alles om het hoogst haalbare te bereiken. Die drive, die passie, daar put hij zijn kracht uit. En dat gun ik elk mens. De passie van Johnnie Boer. Het begint met geloof in eigen kunnen. Geloven dat het kan. En voor elk mens, maar vooral voor een mens met AD(H)D is het starten het moeilijkste. En het in beweging blijven is een goede tweede. Inzicht in eigen kunnen. Wat zijn mijn talenten. Wat is mijn Passie. Weten wie je bent? En wat zijn mijn tekortkomingen. Je denkt toch niet dat een man als Jonnie Boer zover is gekomen doordat hij alles zelf doet. Nee, hij heeft ervoor gekozen te excellereren. De absolute koning te worden. 3 Sterren. En deze vast te houden.

Kortom. Wordt ook Jonnie Boer. Of kies een ander mens die je inspireert om succes te hebben. En daarbij help ik jullie bij die zoektocht. Wat als het om inspireren, motiveren gaat. Daar ben ik een meester in. Hoe denken jullie dat ik zover ben gekomen. Ik heb de afgelopen jaren geleerd wat ik nodig heb. En ik heb die drive. Die Tsunami. Anderen in beweging zetten is mijn missie. Nu jij nog……!!!!

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)