Succesvol zijn door te dromen, durven en te doen!!!

Het is heerlijk om te dromen. Dat je succesvol en gelukkig bent. Dat alles goed met je gaat. Dat je een leuk leven hebt: succes in zaken en in de liefde, gezond en dat alles waar je aan begint ook lukt. Helaas, helaas, dat laatste is vaak een utopie. En vooral bij iemand met ADHD. Beginnen is makkelijk, maar iets afmaken….dat is een ander verhaal.

Dromen durven doen

Er zijn boeken, zoals het boek “Dromen, Durven, Doen“, die je een zetje in de goede richting geven.  Alleen het lezen van een boek is niet genoeg. Veel mensen blijven in het boek hangen. Het hebben van een doel is heel belangrijk. Een haalbaar doel!!!!  En dat helpt je om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten. Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering? “Als je echt iets wil bereiken dan moet je dat gewoon dóen. Zeggen we. Vinden we. En toch doen we het meestal niet. We hebben angst voor het onbekende. En wat doen we vaak: allerlei barrières opbouwen waardoor we het niet doen. Zo van “Het gaat toch niet lukken” of “Ik heb ADD” of “Ik heb ADHD” En daar verschuilen we ons dan achter…….

State of mind

Onzin allemaal. Het heeft te maken met je “State of mind”.  Geloven in eigen kunnen. Alleen hoe krijg je dat geloof?  Net als ieder mens heb ik ook dromen. Alleen wil je je dromen om kunnen zetten in succes, dan moeten deze wel haalbaar zijn. In mijn praktijk help ik mensen inzicht te krijgen in hun innerlijke kracht, maar ook in hun tekortkomingen. Jezelf leren kennen via Passie & Talent. En het werkt. Een client heeft haar schrijf- en tekentalent ontdekt en is nu actief als grafisch vormgever. Een ander bleek een enorme passie te hebben voor taarten bakken en gaat zijn taarten verkopen op de Pure Markt in Amsterdam.

Inspiratiecoach

Mijn missie is om mensen in beweging te zetten. Dat ze zelfstandig de handrem loslaten, zodat hun auto in beweging kan komen. En niet dat deze met veel moeite door andere mensen moet worden voortgeduwd. Mijn zus vertelde me dat al sinds mijn 8e jaar mensen coachte, gevraagd of ongevraagd. En ik doe dat eigenlijk al mijn hele leven. Het is een onderdeel van mezelf geworden en geeft me heel veel kracht. En  deze kracht zorgt er voor dat ik in staat ben mijn dromen om te zetten in doen. En door te leven in het HIER & NU durf ik meer te doen. Er  zijn veel minder barrières. Gewoon gaan……!!!! En als inspiratiecoach help ik anderen in beweging te komen. Help hun te gaan doen en te blijven gaan.. . Anders blijft het bij dromen. Dus kom ook in beweging. Of kom bij me langs. En dan zorg ik ervoor dat ook jou je dromen laat uitkomen…. Mens met of zonder AD(H)D.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)