Succes is het begin

Regelmatig spreek ik met clienten over hun ervaringen met hulpverleners, zoals psychiaters en therapeuten.  Door intensieve gesprekken wordt inzicht verschaft wat de gevolgen van ADHD zijn.   Alleen valt het me op dat hulpverleners kiezen voor een zachte aanpak, waarbij de nadruk meer op praten dan op actie wordt gelegd. Als coach is het mijn taak om te zorgen dat mijn clienten hun doelen bereiken. Linksom, dan wel rechtsom.

Vandaar dat ik als coachvoorADHD meer voor de directe aanpak kies. En dat werkt prima gezien de grote stappen die mijn clienten maken. Als ADHD-er moet je in actie komen en daarbij blijkt in mijn praktijk dat alleen de zachte aanpak onvoldoende werkt. Als coach zorg ervoor dat je samen je doelen bereikt door het maken van harde afspraken. Alleen dan bereik je resultaten. Daarnaast merk ik elke keer weer, dat mijn directe kennis als ADHD-er van onschatbare waarde is in het begeleidingsproces. Het is de combinatie van professional trainer-coach en ervaringsdeskundigheid dat we elkaar beter begrijpen en zo tot betere resultaten komen.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

Uw indruk over de gang van zaken in de Ggz lijkt wat achterhaald….. Doelgericht resultaatgericht werken is aan de orde van de dag!

Leave a comment

(required)

(required)