Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is het begin. Alleen vaak is het de omgeving, die je aan het twijfelen brengt. Vol enthousiasme deel je je concept met je omgeving. En wat is vaak het resultaat? Dat de omgeving kritiek spuit. En onbedoelt werkt dat vaak erg demotiverend.

Vandaar dat het zo belangrijk voor een ADHD-er is dat je weet wat je drive is en waar je goed in bent. En dat daar ook bewijzen voor zijn. Teruggaan naar het verleden en alle bewijzen zijn er. En ik help jongeren en volwassenen met veel passie inzicht in hun kern te krijgen. Vanuit hun kracht. En als dan de omgeving wat aan te merken heeft op je concept, blijf je in je kracht. En sta je open voor de positieve kritiek. Want je omgeving wil je eigenlijk alleen maar helpen, alleen klinkt het soms niet zo.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)