Leven in het Hier & NU

CoachvanADHD richt zich vooral op het coachen en ondersteunen van ADHD-ers om hun doelen te bereiken. Hoe? Door structuur in de chaos aan te brengen. En dat helpt. Dat merk ik elke keer weer. Door bewust te worden van het Hier en NU. Het gaat niet om het verleden of om de toekomst. Het gaat erom wat je er NU aan doet. Dit zorgt voor rust in je hoofd.

Vaak ben je bezig met allerlei gedachten in je hoofd, maar gebeurd er niets. Als coach zet ik de ander in beweging en zorg ervoor dat doelen bereikt worden. En het werkt tot grote tevredenheid van mijn coachees.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

Bewust zijn van het hier en nu kan voor niemand kwaad volgens mij 🙂

Leave a comment

(required)

(required)