Ouders & School

ADHD wordt vaak via een medisch model benaderd. Het is makkelijker kinderen met ADHD in toom te houden door hun medicijnen te geven dan het ontwikkelen van scholen die rekening houden met de individuele behoeften van leerlingen.

Leerkrachten die een kind als individu zien in plaats van een kind met problemen werkt beter dan medicijnen. Leraren waar een kind een klik mee heeft, zorgen voor een ongekende inzet. Tegenwoordig doen veel scholen hun uiterste best, maar er valt nog veel te verbeteren.

Als COACHvoorADHD gaan we uit dat ADHD als iets positiefs moet worden beschouwd. ADHD is juist een talent, mits je leert het op de juiste manier toe te passen. En daar spelen ouders een grote rol.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)