Op tijd komen

Het bedrijfsleven vindt het lastig om te gaan met met mensen met ADHD. Hoe komt dat nou?

In het algemeen komen ADHD-ers hun afspraken slecht na. In hun enthousiasme beloven ze veel, wat in de praktijk niet nagekomen wordt. En dan wordt je al snel als een onbetrouwbare collega bestempeld. En dat geldt natuurlijk ook als je regelmatig te laat op het werk verschijnt. Vaak gaat het maar om 5 tot 10 minuten. En door collega’s die wel op tijd komen, wordt dit als negatief ervaren. Zeker als reeds verschillende malen is meegedeeld dat verwacht dat je op tijd op kantoor bent.

Hoe dit nu te keren? Voor mij is op tijd komen ook een groot probleem. Wat mij erg helpt, is je klok gewoon een kwartier naar voren te zetten. Dan lijkt het dat je te laat komt, maar dan kom je toch op tijd. Bij mij werkt het goed. probeer het maar. En laat me weten of het ook voor jou werkt.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

Heel goed Frits, dat je coach bent geworden, dit is nou een voorbeeld van “het beste uit jezelf halen”. Jij heelt hiermee anderen en ook jezelf. Ik weet zeker dat jong en oud heel veel baat heeft om bij jou langs te komen. Heel veel succes met je werk!

Leave a comment

(required)

(required)