Passie & Talent

Passie & Talent zijn zo belangrijk voor een mens. Alleen komen de meeste mensen er pas laat achter wat hun passie en talenten zijn. En het is zo belangrijk je passie en zeker je talenten zo vroeg mogelijk in je leven te ontdekken.

Passie geeft kracht. Het is je drijfveer. Studeren of werken vanuit je passie is een feest. En wanneer je dan ook nog eens gebruik kunt maken van je talenten wordt het leven helemaal een stuk makkelijker.

Alleen wringt daar de schoen. Wat zijn mijn talenten? Wat is dan die passie? Een talent is aangeboren. Het is net met leren tennissen. Je moet wel oefenen om beter te leren tennissen. En zo is het net met het ontwikkelen van je talent. Oefening baart kunst. Mozart had geluk dat zijn vader muziekleraar was en dat la heel vroeg bleek dat hij een muzikaal talent was.

Talent moet ontdekt worden. Ga de wereld in en ontdek je talent. Mijn passie en talent is het mensen helpen hun talenten en passie te ontdekken.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)