Hoe maak ik de juiste studiekeuze?

Dat is vaak heel lastig. De omgeving van de scholier heeft veel invloed. Veel meer dan ouders vaak denken. Ouders hebben hun kinderen opgevoed naar hun te luisteren. Maar wat gebeurd er als de pubertijd is aangebroken?

Pubers “luisteren” niet meer naar hun ouders. Pubers voelen zich vaak onbegrepen. Terwijl in de pubertijd juist vaak belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Zoals wat ga ik doen als ik klaar ben met school?

Door inzicht te krijgen in je passie(s) en talenten. Dat is de basis. Tijdens drie tot vijf sessies krijgt de scholier inzicht welke studie het beste bij zou kunnen passen en waardoor hij/zij de grootste kans van slagen heeft.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)