Stilte

Elke dag je van alles voornemen. Je-kent-dat-wel. Lijstjes maken. Afspraken met jezelf maken. Maar dan ben je er nog niet. Het gaat erom dat je die afspraken met jezelf ook nakomt. En daar zit het probleem

Zolang niemand nakijkt of je de punten op je lijstje ook echt afwerkt, sla je regelmatig een paar punten over en ga je wat anders doen. Wat leukers. Dat komt jullie vast wel bekend voor. Hoe lossen we dit op?

Hiertoe neem je een coach. Eenmaal per maand heb ik ook een gesprek met een coach. Om er voor te zorgen dat ook ik mijn gestelde doelen haal. Vandaar dat ik zelf zo’n goede coach bij anderen ben. Ik ken alle trucjes. Ik heb ze zelf toegepast. Mijn passie is anderen stappen te laten maken en te groeien. Vandaar dat ik werkzaam ben als trainer en coach van kinderen en (jong)volwassenen met ADHD.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)