Creatief denken

Een sterk punt van iemand met ADHD is dat je heel goed creatief kunt denken. Als er een probleem is, kan een mens met AH(H)D zich snel aanpassen. En vooral als het gaat om noodsituaties.  Dan heb je geen tijd om lang te kunnen nadenken. Dan word een AD(H)D-er  ineens heel praktisch.  Voor allerlei problemen vind men dan snel goede oplossingen.

Hoe kan dat? Veel mensen met ADHD kunnen met de gekste, creatieve oplossingen komen, omdat ze niet in een bepaald vastgesteld kader denken.  Werkgevers kunnen veel baat hebben van deze kwaliteit.  Door het geven van trainingen leert CoachvoorADHD  managers hoe ze deze en andere kwaliteiten van mensen met AD(H)D kunnen benutten…..

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)