Herkenning

Veel mensen herkennen zich in de symptomen van ADHD.  Ze zeggen vaak:”Daar heb ik ook last van”. Maar daar ligt het verschil. Daar hebben ze last van. Maar ADHD kan je leven ontwrichten. Je moet constant jezelf motiveren en opletten. Als ik naar een client, moet ik elke keer controleren of ik wel alles bij me heb. Mijn sleutels, portemonnee, aantekeningen, etc. Dat kost veel energie en kracht. En wat helpt, is je laten coachen. Dat je leert om te gaan met ADHD. Hoe je het een plaats kan geven in je leven. Het geeft je ook veel mooie dingen. Vandaar dat ik coach ben geworden. Ik begrijp een mens met ADHD als geen ander. Samen groeien. En dat geeft me veel voldoening.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)