Alle dagen druk

Als ik met mensen over ADHD spreek, dan zeggen ze bijna altijd dat iemand met ADHD heel druk is. Dat je alle kanten opstuitert. Je niet stil kunt zitten. Ook wordt wel gezegd, dat ADHD betekent Alle Dagen Heel Druk. Alleen geldt dat vooral voor kinderen. Naarmate je ouder wordt, neemt de drukte af. Je stuitert nog wel, alleen gebeurd dat vooral in je hoofd.

Als je in een flow zit,  dan heb je enorm veel energie en kun je niet meer stoppen. Vooral als ik met wat nieuws bezig ben, dan zit ik vol energie. Ik probeer de rem erop te zetten, maar vaak lukt dat niet meer. Wat wel werkt, is me even terug te trekken naar een wat rustiger omgeving. Of even een krant te gaan lezen, terwijl ik in de groep zit. Het geeft me rust in mijn hoofd en ik ben daardoor in weer staat om normaal te kunnen communiceren met mijn omgeving.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)