Het bekende stapelen

Je kent dat vast wel. Dagelijks komt de post. Je opent de envelop, haalt de brief eruit en legt deze op een stapel. Je hebt al snel zoiets van. Ik heb het nu te druk met anderen dingen. Ik doe het morgen wel even. Voor je het weet, ligt je bureau vol met stapels. En voor je het weet, ben je een paar weken verder.

Hoe los ik dat nou op? Hoe zorg ik er nu voor dat mijn bureau niet vol komt te staan met stapels papieren. Op zich is een paar stapels niet erg. Alleen moet het wel beheersbaar blijven. Ik maak gebruik van verschillende bakjes. In het rode bakje leg ik de papieren, die deze week verwerkt moet worden. Daarnaast kun je ook een afspraak maken met iemand uit je omgeving die minstens 1x per maand controleert of je alles verwerkt hebt. Daarnaast schrijf ik de belangrijkste zaken in een  To Do Boekje.  Voor de diehards kun je ook nog gebruik maken van een whiteboard of zoiets. Of je gebruikt de agenda in je mobieltje.

Vond u dit een interessant artikel? laat een bericht achter of abonneer u op mijn RSS-feed!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)